Orice domeniu de activitate ai avea, inevitabil folosesti ceva cu care noi te putem ajuta (ambalaje din hartie si carton pentru patiserii si cofetarii, pungi din plastic pentru industria alimentara sau textila, pentru comert sau advertising, saci speciali pentru produsele congelate, pungi din hirtie pentru panificatie sau folosite in industria farmaceutica, hirtie simpla sau cu PE pentru industria alimentara sau pentru prelucrarea lemnului).

1. Sacose plastic tip maiou sau banana

Se pot realiza in orice dimensiune, cu sau fara “pliuri” laterale, albe sau colorate, personalizate pe o fata sau pe ambele parti ale produsului.
Intrucit pentru fabricarea foliei necesare realizarii acestui produs se foloseste doar granula noua, oferim toate avizele sanitar-veterinare, astfel aceste sacose pot fi folosite fara probleme in industria alimentara sau farmaceutica.

* completeaza chestionarul pentru a primi in cel mai scurt timp oferta de pret

2. Pungi si sacose de hirtie

Se pot realiza in orice dimensiune, cu sau fara “burduf” lateral, albe sau colorate, personalizate pe o fata sau pe ambele parti ale produsului.
Pentru pungile de hirtie folosite in farmacii putem livra si varianta de personalizare generala.

* completeaza chestionarul pentru a primi in cel mai scurt timp oferta de pret

3. Ambalaje si accesorii pentru cofetarii – patiserii si brutarii

Vezi oferta celui mai important producator din Romania, al carui distribuitor in Moldova suntem – ARTPAPEL TIMISOARA –

4. Hartie de ambalat si hartie siliconata pentru copt

Fie ca vorbim despre Kraft Natur sau Kraft Albita cu grosimi intre 35 si 55 g/mp sau variantele “innobilate” cu PE, personalizarea este la fel de importanta ca la orice alt ambalaj.
Acest articol poate fi livrat in rol sau pretaiat in bax-uri de 5, 10 sau 25 kg ( in functie de dimensiunile de pretaiere )
Pentru hartia de copt dimensiunile disponibile sunt 40 x 60cm sau 60 x 80cm.
Calitatea acesteia este superioara multor produse “identice” de pe piata, argumentind acesta afirmatie prin garantarea unei folosiri multiple a colilor.

5. Pungi si saci din plastic

Se pot realiza in orice dimensiune, cu sau fara “burduf” lateral sau la baza, transparente sau colorate in masa, pornind de la grosimi de 25 de microni, folosite in special de industria textile.
La comanda pot fi realizate si articole destinate industriei alimentare, rezistente la congelare.

6. Folie termocontractibila

Realizata in diverse dimensiuni ( film sau “pantalon” ), ideala pentru impachetat/baxat materii prime sau produse finite, poate fi imprimata sau colorata in masa precum si transparenta.

* completeaza chestionarul pentru a primi in cel mai scurt timp oferta de pret

7. Produse personalizate individual din hartie si carton

Platouri ( farfurii ) si pahare din carton, personalizate individual FULL COLOR, realizate din carton de 300g/mp, fete de masa din hartie, precum si cataloage de prezentare, “mape” cu caracteristici de produs si cutii pentru ambalare speciala.

* contacteaza-ne, pentru multe din ideile tale avem solutii de cinci stele

 

2S All Pack si implicarea sociala

Inca de la bun început 2S All Pack și-a propus să obțină succesul comercial într-o manieră etică, cu respect față de comunitate, mediu si oameni. Voluntar, incercam sa contribuim la crearea unei societati mai bune și a unui mediu mai curat. Responsabilitatea socială este la fel de importantă ca și succesul în afaceri și o privim ca pe o datorie pe care o avem față de toate părțile implicate în acțiunile pe care le presupune activitatea economică pe care o desfășurăm. În acest fel contribuim la dezvoltarea economică a comunității și dăm dovadă de o practică de afaceri transparentă și responsabilă față de societate și față de clienți, colaboratori sau parteneri.

 

Astfel, implicarea socială este unul dintre cele mai importante elemente din politica 2S All Pack si tocmai de aceea suntem alaturi de cea mai importanta manifestare artistica nemteana din acest an, Salonul de arta – ARS AESOTHERICA, gazda evenimentului fiind Muzeul de istorie si arheologie.

 

“ Pentru noi, responsabilitatea socială nu reprezintă doar acte caritabile şi donaţii, nu reprezintă doar proiecte de mediu, nu reprezintă doar ajutorarea bătrânilor şi a celor în dificultate, ci responsabilitatea socială înglobează cele menţionate anterior fără a se limita la acestea. Cu un comportament social activ, participam la numeroase acte de sprijinire a protecţiei şi îmbunătăţirii condiţiilor de mediu, donaţii, sponsorizări, participări la evenimente caritabile sau de promovare a sportului etc. dorind astfel sa ne dezvoltam pentru comunitate si cu ajutorul ei ”
SERBAN MIHAI, Director General 2S All Pack