Cateva cuvinte despre cine suntem

2S All PackAm pornit de la ideea că putem să oferim produse de calitate pe o piaţă “pretenţioasă şi sensibilă” cum este cea a ambalajelor şi din 2012 ne-am tot mărit portofoliul de produse oferite, acoperind o zonă cât mai mare.

2S ALL PACK aduce pe piaţa româneasca a ambalajelor idei şi mentalităţi noi, promovând produse de calitate superioară şi “educând”, dacă este nevoie, clientul în spiritul normelor Uniunii Europene pe probleme de ambalaje. Prin faptul că toate produsele oferite de noi sunt avizate sanitar conform normelor, contribuim la sporirea siguranţei clientului şi la adoptarea de către comerciant sau producător a unei ideii despre ceea ce înseamnă ambalajul şi importanţa sa pentru produsele pe care acesta le comercializează sau le produce.

Prin multitudinea de produse oferite, cele mai multe personalizate, prin preţurile competitive, prin corectitudine şi onestitate am dorit să oferim clientului siguranţa faptului că produsul său este ambalat corect şi elegant, fie că este vorba de pungă, de o cutie sau de simplă hârtie. Prin portofoliul nostru de clienţi, cei mai multi lideri în domeniul lor de activitate, fiind vorba de cofetării – patiserii, de brutării sau supermaketuri, de restaurante sau farmacii, producători din industria alimentară sau textilă, am demonstrat că idea de la care am pornit – de a oferi soluţii complete de ambalare/desfacere – s-a dovedit de succes.

Cu bucurie observăm în fiecare zi mii de oameni prin mâinile cărora trec produsele noastre, fie că sunt sacoşele magazinelor alimentare sau pungile din farmacii în care şi-au luat medicamentele sau carnea învelită în hârtia “înnobilată” cu PE, poate tortul aniversar din cutia personalizată furnizată de noi sau, de ce nu, pizza servită pe o tăviţă sau într-o cutie comercializată de 2S ALL PACK.